banjaluka-com-pristiglo-vise-od-milion-koverata

До сада је за наградну игру “10 рачуна изброји и стан освоји”, коју организују Влада Републике Српске и Удружење економиста РС “СWОТ” с циљем сузбијања сиве економије, пристигло 1.034.471 коверта с рачунима.

Јавност Републике Српске нестрпљива је да чује ко ће постати власник првог стана у Бањалуци, који ће Влада Републике Српске, у недјељу 22. септембра, додијелити у оквиру Наградне игре “10 рачуна изброји и стан освоји”.

Ријеч је о двособном стану, површине 53,15 м², који се налази у новоградњи у Улици Карађорђева 79 у Бањалуци.Трошак плаћања пореза на добитак за стан сносиће Влада Републике Српске, а Нотарска комора Републике Српске сносиће трошкове преписа и књижења стана.

Подсјећамо, у првом извлачењу у трци за станове у Бањалуци, учествују учесници чије су коверте предате на шалтерима Пошта Српске или убачене у поштанске сандучиће до посљедњег радног дана који претходи дану извлачења.

Све коверте које не буду извучене у првом колу, остају и учествују и у свим наредним извлачењима.Извлачења награда одржаће се јавно, у директном ТВ преносу емисије “10 рачуна изброји и стан освоји”, у програму Радио-телевизије Републике Српске.

ТВ пренос почиње у 20 часова. Поред новог стана, учеснике у недјељу очекује и пет ваучера у вриједности од 500 КМ које могу потрошити у продајним објектима “Бинго”.

Те вечери биће извучено и пет добитника ваучера од 500 марака, те по један добитник ваучера од 1.000 и 2.000 марака, које ће срећни власници имати прилику да замијене за робу у пословницама “м:тела”, пише портал “СWОТ”.

Добитник другог стана у овој наградној игри, која је почела 15. јула, биће познат 29. септембра, трећег 6. октобра, а четвртог 13. октобра, до када грађани могу слати коверте.

 

Banjaluka.com