swot-notarska-komora-rs-podrzace-nagradnu-igru

Нотарска комора Републике Српске одлучила је да подржи наградну игру „10 рачуна изброји и стан освоји“, коју организује Влада Републике Српске.

Нотарска комора РС ће подржати наградну игру на тај начин тако што ће финансирати трошкове сачињавања уговора о стицању права власништва на добијаним станова, које освоје сретни добитници.

Слада Ивелић предсједник Нотарске коморе РС казала је да нотари снажно подржавају све напоре Владе Републике Српске у циљу сузбијања сиве економије и да на овај начин желе да се укључе у пројекат који за циљ има и подизања свјести грађана о потреби узимања рачуна.

„Жељела бих да подсјетим да су нотари у фискалном систему  од дана увођења нотаријат и да уз сваки урађен нотарски документ у нотарској канцеларији добијате и фискални рачун“, истакла је Ивелићева.

Наградну игру „10 рачуна изброји и стан освоји“, приређује Влада Републике Српске у којој су главне награде четри стана у Бања Луци.

Наградна игра се сарадњи са Удружењем економиста Републике Српске СWОТ, а партнери су Радио телевизија Републике Српске и Поште Српске.

 

СВОТ